Nordic Sea Angling

Nordic Sea Angling

Expertise
SEA

Nordic Sea Angling startades 2004 i liten skala, men under åren som gått så har företaget växt och är nu Skandinaviens största arrangör av sportfiskeresor. Ända sen starten så har fokus varit på hög kvalitet på båtar, utrustning  och boende samt på en hög servicenivå. Många av våra gäster är återkommande, vilket vi ser som ett gott betyg för vår verksamhet!

Vi jobbar idag med 5 olika resmål från Lofoten upp till området runt Nordkap i nordligaste Norge. De olika resmålen skiljer sig en del från varandra och vi har något som passar alla! Glädjande ser vi också en ökning av kvinnliga deltagare och barn som nu också fått upp ögonen för sportfisket, det fantastiska djurlivet samt den underbara naturen som man finner i Norge. Även de s.k. ”hardcore-fiskarna” finner sin tillfredsställelse hos oss, kanske genom att bända stortorskar på löpande band i snöstorm under Mars månad eller lägga drift efter drift i jakt på den riktigt stora hälleflundran.

Det är ett otroligt privilegium för både oss på kontoret och våra guider i Norge att få dela glädjen med er gäster och ta del av era fiskeupplevelser. Alla har olika målsättningar med sin resa till Norge. Vissa gäster jagar bara ”rekord-fisken”, medan andra kanske riktar in sitt fiske efter att fånga så många olika arter som möjligt. Oavsett vad man har för mål så gör vi på Nordic Sea Angling allt för att tillgodose just era önskemål.

Vi ser otroligt mycket fram emot att se just dig som gäst hos oss på Nordic Sea Angling!

Tight lines!

/Jimmy Andersson
VD

My favorites